The Lottery


Lämnade in två rader stryktips igår. Billigt värre var det. Inga pengar. Kunde lika gärna lägga dem på ett spel. Hade kunnat vara 64 rader, no big deal. Hursomhelst så hoppas man ändå någonstans att man ska vinna en massa pengar, att man har lagt den rätta raden. Alla vet ju att dem som vinner storkovan lägger ner minst 2000kr på sitt spel. Det måste man ju i princip göra för att dra hem några pengar. Stora insatser, stora vinster. Om man har tur.

Man kan ju sätta det i perspektiv med att risken att dö på vägen till spelbutiken är större än chansen att vinna drömvinsten. Statistikt uträknat. Sjukt.

In Transit


Fick idag veta att om man drömmer att man tappar sina tänder, tyder det på sexuell frustration. Tjejen som berättade det för mig drömmer ofta att hon tappar tänderna, alla tänderna. HEhehehhehe

möjligen världens sexigaste president

möjligen världens sexigaste president

Something

När jag kom hem idag kände jag mig seg och trött. Jag planerade under den svettiga bussfärden att springa, istället blev det en påse godis på Nära Dig.
Sen satte jag mig vid datorn och gjorde ingenting tills maten var klar. Efter maten fortsatte jag göra ingenting en stund, sedan skrev jag tre rader om te. Nöjd över resultatet lutade jag mig tillbaka för att lyssna på regnet med en kopp kaffe. Kaffen tog slut och jag drog på mig löpskorna och sprang ut i natten. Skönt var det. Nu är jag våt, det regnade över mig. Min vana trogen gick jag efter löprundan ut till biljardrummet och satte på en lp. The Beatles. Finaste.

Undra hur man skulle behöva bära sig åt för att aktivera de omutbara(läs överviktiga)? Ska man ha en pizza som "morot"? Själv skulle jag sätta hänglås på mitt kylskåp om mina barn inte kunde hålla händerna i styr. Skulle nog sätta lås lite överallt. Sen skulle de vara tvungna att göra 100 armhävningar och lika många situps innan maten, som består av grönsaker och grovt bröd.

För er som misströstar kan jag med glädje påminna att tvåkronan fortfarande är ett giltigt betalningsmedel i Sverige!

late night heartbroken blues

Då jag under en längre period upptäckt popularitet i att använda sig av en låttitel, som just titel till sitt nya inlägg i sin alldeles egna amatörblogg, har jag som avsikt att i alla fall denna gången anamma detta fenomen.
Late night heartbroken blues är inte bara ett låtnamn till en svängig låt av miss li man lyssnade och dansade sig trött till i vintras och tidigt i våras, det är även namnet på skivan den kommer ifrån.

Fast nu är det "sent" och jag trött och då är den bästa låten att lyssna på; A French Love med Anna Ternheim, självklart som "naked version".
 
Sitter här och blir mer och mer frustrerad över hur dålig shuffle media player har. Verkar bara välja bland låtar man redan lyssnat på typ. Så jag klickar vidare och jag upptäcker att jag faktiskt har helt ok musik på den här datorn, egentligen är det mesta samlat på den andra, lite större "bärbara" datorn man aldrig orkar dra med sig runt i huset.
Ett par sköna Modest Mouselåtar, någon gungig Audioslave, lite bob hund, The Good, the Bad and the Queen, Danke Jones, Libertines, babyshambles, mars volta, mates of state och ett par grymt underskattade Eldkvarnlåtar. Tänkte att det nog skulle kunna bli en mysig kväll vid datorn, snokandes runt på webben och real time chattning via msn, då en låt med namnet "Joho" dök upp. Lite annorlunda, för mig, mix. Men efter ungefär en minut börjar ådror jag inte visste att jag hade blodfyllas och jag kommer på mig själv, liggandes/halvsittandes i min säng och på något vänster samtidigt dansa. Bra skit. www.myspace.com/musikstudier      Vill man lyssna på låten som heter "Joho" ska man klicka på den med namnet "See me go go". Det är dock inte det rätta namnet, mångaär de gånger internet förvränger ens ord.

Efter denna totalt oväntade urladdning byter jagb till 505 medArcit Monkeys och lutar mig ännu en gång tillbaka i min säng för att invänta John Blund.,

hej


Fan vad jag hatar spam, eller popup-fönster kanske det heter. Äckliga reklamrutor som flyger upp i tid och otid och täcker hela skärmen. "NU EXTRAEXTRA ERBJUDANDE PÅ GINZA", reklam för spelsajter;26 RED BOXES, THE BANKER AND YOU, reklam för "vuxensidor" med bilder på två tjejer som referrerar till hundra användarnamn och såklart är de alla bosatta i närheten. Skit är det alltihop. Något ljushuvud har satt en blockering mot popup-fönster i tron att det skulle hjälpa att skydda mot ondskan. Bra gjort. Det är ju en helvetes trojansk häst eller något. Blockera gärna popup-fönster och sabba all surfning för dig själv.
Det bästa är att spam från början var en burkskinka!

Får inte glömma all äcklig jävla pokerreklam, jag är säker på att jag fått reklam för varenda pokersida worldwide uppskjuten över skärmen. Som att jag hade tänkt börja spela. Ska man spela poker ska det vara "IRL" och inget annat..

Tredje dagen


Jag fick världens koffeinkick igår. Drack en kopp svart med kalle igår vid tretiden.  Åkte till Viktor efter "skolan", väl där tänkte jag kolla upp ett telefonnummer jag hade i min mobil,
Sjuk grej. Man får inte koffeinkickar.
Så skrev jag igår, sen var jag tvungen att gå. Jag hade tänkt beskriva hur jag likt en sedan länge trasig alkoholist skakade på handen och hur jag med stora problem lyckades fokusera blicken på numret. För övrigt hade numret ingen ägare enligt hitta eller eniro. Får se om jag ringer och kollar upp det, kanske låter någon göra det åt mig. Det är smart. Skolan säljer dopat kaffe.

Fick ett schysst infall igår och stack ut till Sanden med Kalle, Simon och Petter. Såg på film osv. Kul grej absolut!
Var världens åskoväder i natt. Vaknade mitt i natten av att rutorna i Kalles hus skakades av en åskknall. MIn lättstördhet kan också ha att göra med hur jag sov; på en bäddsoffa med ett örngott som kudde och med en filt från svenskaspel med samma vindfång som en anorektisk tioåring.
Fan att jag inte gjort alla rester än. Det har nog ingen, hoppas jag. I morgon börjar det ordentligt, matte C.
POSITIVT dock är det faktum att löningen närmar sig. Det kommer att hjälpa mig att fokusera(?). MP3-spelare måste jag köpa mig en. Såg en walkman som visst ska vara bättre än inano. Bra skit.


Skulle inte vara helt fel att råka skriva ett författarporträtt om Agatha Christie till engelskan. Magnus gillar filmer som handlar om porrfilmer. Jag gillar att sova. När jag förut skulle börja skriva tog vi svängen förbi biblioteket. Vi fastnade och läste Illustrerad Vetenskap väldigt länge. Vi lärde oss mycket. Sedan fann jag en bok. Vi som aldrig sa hora. Bra bok. Tänk om jag var lika fokuserad som Ronnie Sandahl. Gissar att mycket handlar om att bli varm i kläderna. Känner att många missförstår det här med en blogg, det är ingen jävla dagbok och likväl behandlar jag den som en. Illa av mig, skäms lite. Ska börja ett nytt liv i morgon. Natti

Första dagen


Idag var det dags igen. Det sista sommarlovet slutar och det sista året i gymnasiet börjar.

Första dagen i trean. SP05b. Nu är vuxenlivet och oändligt knegande, eller merplugg om man känner för det, inom räckhåll. Hursomhelst är det nära nu. Känns det som. Det är väl nära?

En 12 år lång tidsperiod håller på att gå till enda. (OBS att jag skrev "12" och inte "tolv", det är nämligen så att jag tar fasta på vad jag lärt mig, och det som sagts är; Man skriver "ett", "två" osv upp till "tio", därefter, med början på      "11" skriver man med siffror för enkelhetens skull, hehe)
 12 år är väldigt länge. Det är längre tid än vad en mördare behöver skaka galler enligt nya praxis. Sjukt.

Vi samlades idag kl 15.00 i gradängen på Nyströmska Skolan. Vi var alla gamla i gamet och den nya rektorn kunde inte låta bli att kommentera att det var tydligt vilka som ägde skolan. Jag minns inte namnet på den nya rektorn, hon är säkert bra men absolut ingen auktoritet. Jag saknar vår gamla rektor, Blomster Han var fin. Blev tajt med honom och trodde att sponsring till projektarbetet var fixat, men han blev sparkad och fick en bra "fallskärm". Nu är han rektor på Plymouthbrödernas nyöppnade friskola. Sjuk grej.
Jag tror att vår nya rektor är snäll hon med, bara man lär känna henne. Ska ta mig ett snack med henne i morgon om hon är anträffbar.

I morgon ska vi fixa rester. Rester är skit. Jag har en del rester, alla har en del rester. Blä.

RSS 2.0