Rubrik

Det snöar ute. Det snöar mycket. Massor av snö faller ner från himlen och täcker ett mörkt Ringarum i ett snart decimetertjockt vitt lager. Termometern säger -0,2 grader celsuis = perfekt snöbollsväder. Som att det inte var nog så faller snön fortfarande tätt för att göra en eventuell utomhussession total.
Det tråkiga är ju det att den enda jag för tillfället skulle kunna dela denna fröjd med är Pontus och han är bög. Han ligger hemma i sin friggebod med sin flickvän och myser. Usch.

I morgon, eftersom jag inte lagt mig att sova för att sedan vakna upp en ny dag, är det nyår. Jag gillar inte nyår. Har aldrig gjort.


PUSSPUSS

Om det inte vore för alla julsånger skulle julen haft kapacitet att vara en rätt mysig familjehögtid.


blood on your hands

Blood on your hands, eller "blod på dina händer" som det blir på svenska. Det är så du skulle beskrivit tillståndet mina händer skulle befinna sig i om jag gav mig hän att försöka omintetgöra min åkomma "i" örsnibben. Det är inte värt ett försök. Den ömmar fortfarande när man får impulsen att pilla på örat...

inte för att det är jobbigt

Jag har dragits med en åkomma ett gäng dagar nu, inte för att den är speciellt farlig och inte heller ovanlig. Men den är obehaglig. Bakom örat har den satt sig. Stor är den, känns det som. Ont gör den, det vet jag. Men den här finnen är ingen vanlig finne. Det är en finne som gömt sig i mitt öra och inte går att behandla eller klämma. Ju mer jag tänker på det desto mer hjälplös känner jag mig. Varje gång jag pillar bakom min örsnibb kommer den att skada mig. Men inte för att jag klagar inte, det lämnar jag till någon annan.

inte för att skryta eller så

Jag satt och skrev på mitt Islamarbete. Men det var inte tillräckligt underhållande för att få hela min uppmärksamhet, så jag spelade ett ?parti? Harpan. Jag fick många poäng. Den som får fler poäng får pengar.

image7

Jävligt larvigt att skriva om hur jobbiga saker är

Idag har jag skrivit prov i Rättskunskap. Det var jobbigt. Det var jobbigt att plugga till det och det kommer att kännas jobbigt att få tillbaka det.
Efter provet började jag skriva en text till Religiösa sekter och nyandligheter, uppgiften handlade om destruktiva sekter. Det var jobbigt. Sedan har jag en till uppgift i detta gudsförgätna ämne. Det är jobbigt.
Nu ska jag skriva en uppsats om medias bild av Islam. Det är också jobbigt.

RSS 2.0