oj

Det slog mig att Italiens president Giorgio Napolitano inte är någon ungdom direkt, men visst ser ha mysig ut!?image4

eheh

När jag satt på bussen på väg hem idag la jag märke till en kille med för stort huvud för sin bakochframvända new erakeps. Han läste Metro tror jag, och när han bläddrade blad såg jag en rubrik, "Tandläkare köpte sex - med knark" stod det. Skön kille verkar det som. Undra om yrket hade stått med om han hade varit lokalvårdare?

På tal om tidningar så slåss de två stora kvällstidningsgiganterna var dag om läsarna. I söndags hade de inga starka löpsedlar utan planerade istället att konkurrera med olika slags listor. Expressen hade en lista över alla brott som begåtts i mitt område, spännande! Alla rån, inbrott, ofredande, sexbrott osv. Aftonbladet kontrade med en lista över de bästa jägarna i mitt område. "De har fällt flest djur!" HAHA! Vilket skämt!

canoe and kayak championships 1980

Sitter och skriver hemprov i Naturkunskap. Det är inte speciellt roligt, så jag tog en paus. Gick ner och satte på lite tevatten och tog mig en skorpa. Sitter nu här och smaskar på min skorpa och dricker earl grey med honung. Det är fint. Samtidigt lyssnar jag på en "megamix" en vän skickade till mig. Jag gillar den. Den är 24.07 min lång. Så lång blir min paus. Sen ska jag nog göra ett sidhuvud i dokumentet och gå och duscha. Jag vet inte om jag kommer att bli klar med hemprovet ikväll.

image3
Kanske tar en sväng ut till mitt uthus och utmanar mig själv på en runda biljard. Vore kul

The Beatles och gud

The Beatles och gud, det är vad som fashinerar en inbiten Hare Krishna-anhängare. Det är vad de vill prata om. Världens största rockband genom tiderna och en gud vid namn Krishna. Och Hare. Och Rama. Typ.
Kille vi träffade idag vid Citytemplet i Stockholm var väldigt sympatisk och liberal. Han gav inget jättegalet intryck men verkade dock en smula instängd. Och beige. Faktum är att de alla var beiga. De tre anhängarna jag fick chansen att se. De verkade inte njuta av sitt liv. Såg en smula ansträngda och uttråkade ut. Jag tror att de var det, att de tröttnat på den enda och stora guden. Att de vill ta en after worköl med sina jobbhomies eller bara äta en korv. 

I turn my camera on

Idag anordnade jag ett möte med studentkommittén på min skola, vilken jag för tillfället styr. Tanken var att vi skulle ordna ett enkelt schema inför mössprovningen. Det gjorde vi också. Sedan berättade Ellen att studentkommittén hade fått ett paket. En stor kartong adresserat till oss. Den innehöll 15 lågkvalitetskameror. Yay! Glädje. Kamerorna räckte till alla och mer därtill. Till min lycka, kan tänkas. Jag fick tre.

oooh

Alla knarkar aftonbladet, det vet jag. Men jag är ändå tvungen att nämna att Hitlers jordglob ska krängas. Roligt, schysst grej att ha i vardagsrummet. 
För övrigt så var Hitler vegetarian, förmodligen var det också han som myntade uttrycket "Kött är mord"...................


polkarama

Jag snörade mina skodon. Släckte mitt ljus. Och låste min port. Sen åkte jag till Pontus. Vi gjorde ingenting, bl a såg vi Epic Movie. Inte en gång, inte héller två gånger. Utan vid ännu fler tillfällen har jag blivit upplyst om hur dålig denna film ska vara. Då visste jag ingenting utan svarade med ett "ahoum" eller "aha". Nu vet jag bättre. Epic Movie är skit.
Efter filmen bestämde jag mig för att fara hem. Jag var just i färd att gränsla mitt fortskaffningsmedel då jag upptäckte något silverglänsande över sadeln. Det var frost. Termometern hemma upplyste mig om att yttertemperaturen var -1,8 grader. Rena Fimbulvintern.

solglasögon

Det slog mig förut att jag inte tagit mitt sista dopp för året. Nu är det för sent.


RSS 2.0