ett par händelserika dagar

I fredags fyllde Johnny boy år. Han hade fest där han bakade pizza till alla närvarande. Snällt av honom tycker jag. Kvällen var trevlig. En tjej undrade om jag var utvecklingsstörd, just då var jag inte närvarande men jag hörde vad som sades; Karlsson sa att jag var det och när jag stunden senare kom tillbaka frågade hon för att få det bekräftat. Jag svarade att jag hade lite Downs syndrom och lite asberger, men att det inte var så mycket. Hon blev förfärad och nästan gråtfärdig och bad om ursäkt länge. Sedan började vi skratta, men hon förstod inte förren vi berättade att allt var påhitt. Jag sade att jag hade tagit väldigt illa upp över att hon överhuvudtaget ställt frågan, hon reagerade likadant då som innan. Förfärad blev hon. Straxt efteråt frågade hon om en annan kille jag är bekant med, men inte träffat på mycket länge, var utvecklingsstörd. Hon lär sig inte snabbt. Klipsk tjej.

Karlsson och Petter brottades i bar överkropp i köket och vi andra såg på med blandad begeistring. Lite innan tolv var jag tvungen att gå för att hinna med min buss. Eftersom Johnny boy bor långt ute på landet var det en bit att gå och alla jag frågade svarade olika på vilken väg som var bäst och gick snabbast. Jag valde att gå till e22:an. Jag rättare sagt sprang dit, fort gick det och jag fick vänta på bussen i en halvtimma utan mp3, seegt.

I lördags steg jag upp 05.15 för att åka till Willys och jobba. Sämsta passet i veckan, 06-12. Gå upp innan sex en lördag för att sedan jobba till 12. Efter 12 är det 100% OB, och det får man ingen del av under mitt arbetspass. Skit är det.

Jag gick efter jobbet till min farmor för att vila och äta. Hemma var jag vid två, jag gick direkt till sängs och stupade. Vid tre kom Viktor förbi och väckte mig. Vi köpte lite potatissallad och for sedan ut till finaste sjön, Tjen. Där grillade vi och tog årets första dopp. Trevligt var det.

Viktor for hem någon gång vid sju, om jag inte missminner mig. Vid åtta ringde jag Pontus. Vi gick till Fyllingarum. Det är en mycket lång promenad, den tog närmare två timmar. I Fyllingarums bygdegård var det fest. Jag uppskattar antalet festdeltagare till 20. Alltså mycket lite för en bygdegårdsfest. Inte var det något drag heller. Så vi gick hem.

I söndags sov jag länge. Vid fyratiden satte jag mig på bussen till Söderköping. Oskar var också på bussen, har var sliten. Jag hoppade av bussen vid Östra Rydsvägen och vandrade den korta sträckan till Kreatursvallen, där vankades det fotboll. Henka, Kalle, Simon, Matte, Elias och Käcker var där. Ett gäng småttingar var redan där och sparkade boll. De var med på match. Mitt lag var bäst. Kul med fotboll.

Efter fotbollen skjutsade Simon mig på cykeln hem till Henrik där vi duschade och beställde pizza. Vi hämtade pizzan och mötte Kalle. Matte kom när vi åt pizzan. Sedan spelade vi poker. Jag vann. Kalle trodde att han var duktig, men han suger. Heheheh.

Det var min helg det. Uschalinge.

Final solution


Igårkväll gick jag och Pontus till Tjen igen. Tanken var att vi skulle tvätta håret i favoritsjön. Men den kalla kvällen satte stopp för det. Istället ville Pontus elda något. Det självklara valet blev den svenska flagga vi hittat dagen innan i skogen. Vi tänkte ta lite roliga bilder när vi håller i en brinnande svensk flagga och ler, men det blev det såklart inget av. Pontus den slarvern hade glömt minneskortet till kameran.

Puss

Lego Racers

När jag inte fick spela Age of Empires 2 installerade jag Lego Racers istället. Kul spel. I typ två minuter. Klarade de två första turneringarna innan det slog mig att jag helt enkelt kunde ladda ner Age of Empires. BRA spel det där Age of Empires.

image18

Nu ska jag och Pontus gå till Tjen och tvätta håret. HEJS


Har någon sett min skiva?

Lika desperat som Mugabe försökt finna rätt väg till en ny seger i Zimbabwe har jag sökt efter installationsskivan till Age of Empires 2. Lika fruktlöst som Mugabes försök att flörta zimbabwierna har också mitt letande varit. Fan.

You're a woman, I'm a machine

Idag har jag gjort en sjuk sak. Den sjuka saken gjorde jag tillsammans med Pontus. Om man nu tror att det nalkas homoerotik tror man fel. Jag och Pontus vandrade helt enkelt ut till Tjen, har hört att det ska vara sex km men det kan omöjligen stämma.. Vi(jag) var sugna på att bada, men det blev det inget av. Vi fick i alla fall ena armen och huvudet doppat. I morgon ska vi till Tjen igen, fast då ska vi gå steget längre och tvätta håret.

image15

Köpte en rätt cool skiva på ebay nyss också. Coolt.

Svett och tårar.

Idag har jag gjort nytta. Jag har inte bara plockat in glasen från diskmaskinen och prydligt ställt dem i skåpet, jag har även städat mitt rum. Jag gillar inte att städa, kvinnogöra att stå och slava med dammsugaren. Dessutom blir man svettig av det. På tal om svett? tänkte jag lägga upp en bild, spana nu noga in den.

image14

Har hört att jag ska få en puss nu.

Hahahahah.

Jag kan inte sluta skratta. Här sitter jag helt ensam vid datorn och skrattar. Det roliga kanske ligger i att det inte är min dator. Det är Pontus dator och här sitter jag ensam och skrattar.

An egg to fertilize,
A pulse to stabilize,
A body to deodorize,
A life to scrutinize,
A child to criticize,
Young adults
to modernize,
Citizens to terrorize,
Generations to desensitize.


Efter skolan idag dröjde jag kvar en stund i Söderköping. Jag hade lite ärenden. Först lämnade jag in stryktipset sedan gick jag till Willys för att lämna ett papper med de datum jag kan jobba under våren till Ulrika. Min nästa anhalt var farmor. Jag gick den långa vägen till farmor och tänkte på kvällen. "Fan vad skönt det ska bli att äta en massa chips, dricka 2,8or och se på Dexter säsong två med en god vän." Kul att träffa farmor och gott att äta hennes föda. Jag åkte hem runt fem och ringde Pontus vid sextiden.

A desk to organize,
A product to advertise,
A market to monopolize,
Movie stars to idolize,
Leaders to scandalize,
Enemies to neutralize,
No time to apologize,
Fury to tranquilize,
Weapons to synchronize,
Cities to
vaporize.


 Pontus tog cykeln ner till mig och vi vandrade till affären för kvällens inköp.Sedan ett litet stopp i vårt uthus för lite biljard och vinyl innan vi begav oss till Pontus. Vi brände ut säsong två av Dexter och var påväg att bänka oss med chips och öl vid TVn. Då skrev någon på Pontus msn och ville att vi skulle sätta oss på bussen till Norrköping, träffa personen i fråga, bli bjudna på sprit, bli fulla och ha "jätte trevligt". Jag dissade men alkoholisten i Pontus suktade efter en fylla. Till slut tog Pontus sitt förnuft till fånga och vi kunde börja se Dexter. Efter ett par 2.8or och ett och ett halvt avsnitt Dexter började Pontus få myror i benen och han vände sig åter till msn. Han blev nojig och fick något av en panik. Han ville bli full, so bad. Han frågade mig otaliga gånger om jag skulle bli arg, jag sade; Det är okej, jag dissade förra veckan och dessutom har jag en massa att se på.... Jag menade såklart; ÅKER DU ÄR DU DUM I HUVUDET, typ.
Efter mycket om och men bestämde sig Pontus för att lämna mig, sin friggebod, sin dator, TVn och Dexter för spriten. När jag tänker efter kanske hans katt fortfarande är kvar här inne, så sådana fall kan vi sålla henne till den digra grupp objekt jag tidigare räknade upp. Nu sitter jag alltså här med chips, 2,8or och tvserier i överflöd, Pontus sitter på en buss till Norrköping för att bli full. Jag vet inte varför, men jag tycker att det är oerhört roligt. Så här sitter jag alltså och skrattar.

Studentengehatten gekommen

Igår kom studentmössorna. Kändes rätt bra även om man blickar mot studenten med blandade känslor.
När jag kom hem ställde jag mig vid spegeln i hallen och tog på mig min studentmössa. Fan vad jag är snygg i studentmössa, tänkte jag.

Sedan började det snöa.

Vårkänslor.


with a girl like you

Säg till mig vid nio, så budar jag hem en ascool singel på tradera, capice?

Kanske bästa EVER

The Libertines - Death on the stairs

Don't look back into the sun

Jag stod där under de varma strålarna och lät mina synder rinna ned mot duschgolvet tillsammans med vattnet. Jag vände ansiktet mot njutningens källa, duschmunstycket log mot mig och jag slöt mina ögon. Jag sträckte min hand mot schampohyllan, fortfarande med stängda ögon, och trevade i mitt mörker efter rätt flaska. Jag fann till sist flaskan och min öppna hand var redo att mottaga detta vita trögflytande mirakelmedel. Ett ytterst litet och ensamt parti schampo landade mjukt i min hand. Alldeles för lite för mitt hårsvall. Under en sekund stod jag handfallen innan jag helt övertygad grep tag om nästa schampoflaska och efter den nästa. Snart var jag nöjd över mängden innehåll i min kupade hand och applicerade det ihopblandade schampot i mitt hår. Jag slöt ånyo mina ögon och duschade vidare. Jag har en känsla av att morgondagen kommer bli en bra hårdag.


UnBilo Titled

8-16

122-157

162-170

Det är sidorna jag ska läsa till Naturkunskapsprovet. Skönt med lite kvällsläsning.


Helvete

Var nyss jättenära att buda hem The Velvet Undergound - The Velvet Underground & Nico. Jag hade det ledande budet när det var fem minuter kvar, när det var 2 minuter kvar höll det sig fortfarande. Sedan bjöd någon över. Men inte gav jag upp för det, en re-raise från mig höll på att ge mig segern. Men sekunden senare var även det budet överbjudet. Jag kastade mig självklart över datorn för att ännu en gång bjuda över, och nu visste jag att skivan skulle vara min om jag hann. Jag hann inte och någon nördig kille som tror att han är cool för att han samlar vinyler, sitter säkerligen och ler för sig själv vid datorn. Jag gör det inte.


image13


Time for heroes

En kille kränger en massaFantomenkrönikor på tradera. Från 1 till 12. Bra läsning, man kanske ska slå till?

Death on the stairs

Fit for högskoleprov.

en bild

Googlade på Magnus Sörman för ett tag sedan, en gammal klasskompis man undrat lite hur det gått för. Hittade den här bilden, inte riktigt som jag mindes honom..

image12


What became of the likely lads

Yay, fick Libertines-singeln idag. Känns bra.
Hittade dessutom en sida med helt ok vinylutbud. Blir nog en rätt stor beställning när pengar börjar rulla in i sommar. Hehe.

RSS 2.0