älskar fan att åka, men jag hatar ett farväl

"Jag ska jobba kvar som timanställd hos pappa och på willys tills någon kastar ett jobb på mig."
Idag började jag på det jobbet.

Tänkte ta bilen och åka in till Norrköping, hämta upp Pontus och ett par snippor i Smedby, åka vidare till Hugo, se Markus Krunegård och sen ta bilden hem igen. Men klart att mor min får panik på alla rubriker om snöoväder och blixthalka så att jag inte fick låna bilen. Sugit va

Pappa ville bjuda på päronkonjak för att det skulle kännas lite bättre, men jag avböjde. Jag gick istället in på mitt rum, satte mig i långkalsonger och drack en folköl istället. Det var gott.

Pontus kommer med bussen, då blir det mer folköl och sen High Chaparall.

I morgon jobbar jag till tolv men får betalt för hela dagen hehe. Sjuk fest det ska bli sen på kvällen dååå!


en vän med en bil

Igår fyllde jag år. Blev väckt jättetidigt och fick massor med presenter. Har nog inte fått så många paket sedan jag var runt 10 år. Fick mestadels saker jag kommer att ha nytta av när jag flyttar hemifrån. Typ en slickepott, en konservöppnader, en smörkniv och en sockerkaksform. Eftersom jag tagit körkort fick jag såklart också en bil. Det är en blå bil. En blå bil med röda hjul. Jag gillar min bil.


I tisdags..

.. Tog jag körkort. Det var nice.

På kvällen hämtade jag upp Kalle och Simon i Söderköping. Vi köpte folköl och åkte hem till mig. Där blev det biljard, vinyler, öl, chips och kort. Pontus kom förbi en sväng. Han skulle tagit med sig en 92a, men hon åkte hem. Lite tråkigt.Vi spelade Neger och President.

Pontus var på dåligt humör, förmodligen för att hans dejt gått dåligt. Så han gick hem tidigt. Vid tolv åkte Kalle och Simon hem. Jag satt kvar i uthuset och lyssnade på skivor ett par timmar till. Jag älskar mitt uthus.

I måndags..

..Körde jag min sista körlektion innan uppkörningen. Gick jävligt bra. Träffade Zabbe en sväng och så. Sen till Kalle och spela lite Vinyler innan bussen hem.

Kom hem och tog det lugnt. Gick och lade mig tidigt, somnade redan runt tolv! Blev väckt 00.48 av någon från Göteborg, 031240898. Jag återger samtalet:

- Aa, det är Martin..
- Eh, jaha. Ehm eh, är det du som är StorPelle på e-kontakt?
- Nej.
- Eh, jaha. Hejdå då-

Kul att mitt nummer är på vift.

Förra lördagen..

..vaknade jag bredvid Pontus under en sovsäck. Jättebakfull var jag. Jag steg upp och duschade av håret och gick mot bussen för att träffa Kalle. Det kom ingen buss, så jag gick från Ljura. Mötte Kalle vid Söder Tull. Vi köpte cheeseburgare och Pucko. Sedan tåg till Linköping och skivmässa.

Köpte Whitechapel sessions med Babyshambles och Deloused in the comatorium med Mars Volta. Den skivan hade jag letat efter länge. JÄVLIGT bra är den. Kalle hittade den, men valde bort den för en annan skiva. Han trodde att Mars Volta skulle ha vanliga svarta vinyler, men icke. Hehe.

På kvällen blev det vinyl och öl hos Kalles pappa. Sedan fortsatta vi med mer öl, men inga vinyler, hos Kalles mamma. Gick mot bussen. Men det gick ingen buss. Vi ställde oss och vinkade till bilar och lyckades lifta in till Hugo. Förfest i baksätet till Ceasars.

Bra killar men dålig fest på Hugo. Hem med pappa.

ghost of the navigator

Var nyss och bajsade. Bredvid toaletten hittade jag min fars iPod, jag tog såklart upp den för att undersöka innehållet. Det senaste han lyssnat på var Iron Maiden. Jag gillar inte Iron Maiden, men kollade ändå igenom låtlistan. En gång för många många år sedan hade jag en maidenlåt på min mp3spelare, jag hittade den och tryckte igång den. Introt till Ghost of the navigator, jag kom på mig själv med att tänka "jag gillar den fortfarande lite". När låten blev någonstans runt en minut gammal hade jag redan glömt varför jag gillade låten, däremot minns jag desto tydligare varför jag inte tycker om Iron Maiden.

rough road

Planen var att skruva upp värmen, ikläda sig långkalsonger och krypa ner i sängen för en power nap, istället blir det att trotsa allt förstånd och ta ut hundarna på en promenad i ovädret. Ibland hatar jag mitt liv..

salute your solution

Planen var att jag inte skulle äta något godis i veckan, och så kommer mamma hem med tre jättestora påsar. Anledningen till attjag inte skulle äta något godis är så enkel som att jag konsumerar sjuka mängder. Mer eller mindre varje dag med följd att jag ovillkorligen kommer drabbas av diabetes och bli beroende av socker

Jag borde trappa ner på godiset, men här sitter jag alltså och smaskar marianne och lemon lakritsi framför fotbollen.

Stora tankar i lilla berg- och dalbanan

Har ett angenämt problem som ger mig ångest. Logik?



jimmy the exploder

Idag har jag känt mig lite sjuk, eller ja sjuk är väl inte rätt ord. Krasslig, lite förkyld Hur som helst har varje andetag jag tagit känts som någon form av kallsup. Obehagligt och otäckt. Hoppas det är över i morgon.

Mormor ringde förut, pratade på lite som vanligt om ingenting speciellt. Hon pratade lite som svartskallar och vapen. Sådan är hon, mormor. Sedan frågade hon om min mor var i närheten. Det visade sig att en av min mammas kusiner, Vilhelm von Sydow eller något, är en av de homosexuella männen som vill ha bögbonden i "Bonde söker fru". Coolt!

let me be you tourniquet man

Hittills har jag spenderat större delen av min dag på jobbet, med ett par hörlurar från 1999 i öronen. Att jag börjat få skavsår i öronen störde inte. I huvudsak har jag lyssnat på the Bedlam in Goliath, sjukt bra skiva. På lunchen bjöd pappa mig på pizza och hintade någonting om att jag kanske kommer att få något av ett jobberbjudande snart. Förhoppningsvis någonting lite säkrare än timanställning.

Jag insåg hur bra den här dagen var först när jag satt och drack eftermiddagskaffe med Abra, en etiop/eritrean som praktiserar på servicecentret. Vi diskuterade om frukten vi åt var mandarin eller klementin. Han berättade att det fanns mycket frukt i Afrika. D

Nu sitter jag hemma vid datorn och mår som en prins. Tänkte springa spåret om en liten stund, jag är övertygad om att det kommer att gå jävligt bra. Lika bra kommer det att gå när jag kör in mamma till jobbet senare ikväll. Sen ska jag läsa det där nyhetsbrevet jag fått från Darin.se också. Ska bli nice. Tror dessutom att det blir pannkakor och ärtsoppa till kvällsmat. Damn!


I got a date with the night

Jag gick för att urinera tidigare idag. Jobbtoaletten var upptagen vid första försöket, men när jag kom tillbaka andra gången hade jag mer tur. Lyckligt ovetande gick jag rakt in på toaletten, det luktade som att killen innan mig skitit 20 kg curry. Det hade varit ok om det hade varit en riktigt vidrig bajs, det är man ändå psykiskt förberedd på när man intar en toalett. Men curry.. Det finns få saker som får mig att må så illa som doften av för mycket curry!

Jag och pappa tog svängen förbi auktionsbyrån på lunchen, fick med mig en Supertrampskiva. Det är nice, blir nog samma sväng i morgon också eftersom jag inte hann kolla igenom allt idag.

Nu blir det köttbullar, potatismos och lingon. Min mor kan det där med mat.


Bra lördag

Tanken var att jag skulle ha en dejt med mig själv igår. Jag köpte massor med chips, dipp, godis, läsk och energidryck sedan klädde jag av mig ner till kalsonger och satte mig vid datorn. Någon påse chips och timma senare ringde farmor och ville bjuda mig på mat och se på fotboll. Det lät bra tänkte jag och satte mig på bussen. Jag åt för många biffar, potatisar och tomater och således satt jag som ett kolli under hela matchen.

Vid elva var jag hemma igen och jag tog snabbt ut hundarna som förmodligen fått vänta för länge på sin kvällspromenad. Sedan ringde jag upp Pontus som hade ringt tidigare, han och Sofie kom ner. Vi såg 10 orsaker att hata dig. Efter filmen spelade vi TP och drack kaffe. Lite pinsamt att tjejen som inte visste staden Empire State Building ligger i eller kände till den berömda frasen från Ali Baba och de 40 rövarna vann.. Slutligen såg vi Indiana Jones.

När de begav sig hemåt var klockan tjugo över sex. Då var jag lite hungrig gjorde mig lite frukost. När jag ätit den kände jag mig inte så trött längre, så jag slängde på finaste De Stijl och lade mig att spela mobilspel till kvart över sju. Bra kväll.


Stop destroying our planet. It's where I keep my stuff.

Jag har just sköljt ner två panodil med energidryck på PET-flaska. Nu sitter jag iklädd kalsonger vid datorn och äter chips och dricker fruktsoda. Tänkte att jag skulle spela Age of Empires ett par timmar för att sedan förflytta min lekamen ner till vardagsrummet. Där ska jag fortsätta med mitt frosseri tittandes på någon bra film.
Det kommer att bli en jävligt fin dag idag.

eating snow flakes with plastic forks

Varför kan inte Sverige vara lite mer som USA?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3503759.ab

truth doesn't make a noise

Jag hämtade ut mitt nya pass för ett par dagar sedan. Det är hemskt, hemskt som i otäckt. Dagen då passfotot togs var jag oduschad med flottigt hår, orakad och med ett tydligt ärr i pannan. Samma dag hade jag även kuggat en uppkörning så jag gissar att det gjorde min uppsyn något bistrare.

Mamma sa att jag såg ut som en terrorist.. Det säger väl lite om bilden. Men vem vill inte se lite farlig ut egentligen. Bad ass..
Dessutom blev autografen jävligt snygg.

Nu ska jag lägga mig och sakta sövas av Death from aboves ljuva, lugnande toner.

Det är skönt..

..när man lärt sig tillräckligt mycket på jobbet för att städa upp sin egen "skit".  Att slippa säga "jag har gjort fel, kan du hjälpa mig". Det är skönt.


Världens bästa serie

Avsnittet av Dexter var ruskigt bra. Startade nedladdningen av nästa avsnitt så fort det gamla var slut. Sen kvällskaffe.

Sitter/halvligger nu i min säng med kaffet i handen. Varken min säng eller mitt rum är nu kallt som i morse. Jag har precis slängt på en white stripesskiva och just nu behövs inget mer.

Tänker lite på körlektionen förut och visst fan satt den en praktikant med i bilen. Att döma av hennes utseende skulle jag gissa att hon var ca 25 år gammal. Varken ful eller snygg. Men hennes yrkesval? Vafan?

Man träffar en tjej när man är ute, under sedvanligt skitsnack kommer man förmodligen slutligen till en punk i samtalet då man frågar vad hon gör; "Utbildar mig till körskolelärare", får man till svar.

Har svårt att för tillfället tänka mig något mer avtändande yrke än körskolelärare. Alla vet ju att körskolelärare antingen våldtar sina elever eller är tjocka med dålig andedräkt.

Förmodligen ljuger hon om det när någon frågar henne ute. Det hade jag gjort..


Världens sämsta morgon

Upp stiger jag klockan halv åtta. Huvudet spränger och det är kallt i rummet. Det är inte ens så varmt som det ska i sängen. Jag mår lite illa. Tjugo i åtta står jag i köket med en hastigt bredd smörgås, sedan bär det av till bussen.

En tidig buss, så att jaginte ska missa den där körlektionen som jag inte riktigt vet när den börjar. Jag gissar att den börjar 09.00 eller runt 11.00, tider jag "brukar" ha. Det är inte så många på bussen, mest skolungdomar. Ur bussen högtalare spelas rix FM, hur jag en gör med mina gamla hörlurar hör jag lite radio ändå. Döden.

8.19 stiger jag av bussen vid Stortorget. Ca 8.30 befinner jag mig vid Mc Donalds, jag tänker beställa en Mc Toast och en lite kaffe, men ser att klockan hunnit bli halv och körskolans reception har öppnat. Jag går ut och ringer. Körlektionen börjar 15.30..

50 minuters bussresa senare sitter jag nu här, huvudet spränger fortfarande och likaså är det kallt i rummet. Den kalla sängen verkar heller inte särskilt lockande. Jag mår lite illa.

Nu ska jag sova och när jag vaknar ska jag se första avsnittet från säsong tre av Dexter.

RSS 2.0